onsdag 16 februari 2011

Otto på besök!

För några veckor sedan skaffade min pappa (barnens morfar) och hans sambo Gunilla, en liten hundvalp. Han är en alldeles bedårande liten krabat som fått namnet Otto! Det var första gången vi träffade han idag när de var på en snabbvisit i Västervik.
Vilma blev helt till sig och ville leka och busa, men sen är ju Vilma mer än dubbelt så stor och hon insåg nog inte sin storlek när det lekte och busades för ibland blev det lite arga skall från Otto när Vilma kanske tog i lite för hårt när hoppade och busade och lärde känna varandra.
Efter en stund hittade Otto Vilmas ganska stora "repknut", men han lekte glatt med den trots att den nästan va lika lång som han själv. Vilma fick sitta och lugna ner sig lite men till slut blev hon alldeles för sotis och sprang och tog sin leksak och lekte sen glatt med den framför ögonen på Otto, retsticka där! Men det var kul att se Vilma träffa en hund så, vi känner ju inte så många som har hund så är inte så ofta hon får kompisbusa sådär.

Ett första möte

Han är ju bara helt bedårande söt lilla Otto!

Otto tar sig an repet!

Otto dansade lite och fick godis!


Vore det inte toppen om lilla Västervik kunde ha någon typ hundrastgård, en större inhägnad yta där man kunde släppa hundarna så de kan busa fritt. Vad jag vet finns inget sånt här, eller? Vet att brukshundklubben har men antar att det bara är för de som är medlem där... Har ju tänk börja gå lite lydnadskurser med Vilma, men jag vet inte vilket som är bäst; Brukshundsklubben eller Kennelklubben??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar