lördag 26 februari 2011

Fredagsmys

Nybakade minibaguetter med skagenröra blev det till fredagsgott följt av lite popcorn till Let's Dance och Parlamentet. Det är fredagsmys! Tjejerna (eller bara Alicia idag) brukar i vanlig ordning dra på sig danskläder och klänningar när det vankas Let's Dance på teven, för då ska ju de självklart också dansa. Alexandra Pascalidou blev utröstad från Let's Dance denna gången. Och kan inte säga annat än ÄNTLIGEN!!! Har varit så otroligt trött på henne, hon är bara för mycket, så ska bli skönt att slippa se henne varje fredagskväll nu. :-)

Alicia är finklädd som vanligt på fredagskvällarna. Det här är hennes typiska photo-face när jag ska ta kort på henne. Fast det är klart, att göra grimaser är ju mycket roligare än att bara se glad ut. :-)

Ett leende fångat på bild!

Sen tog Alicia över kameran och gick runt och fotade säkert 100 bilder, hon fortsatte tills kamerabatteriet tog slut. Så jag fick rensa ut de flesta bilderna som var tagna på typ popcornskålen, fötter, mattan, väggarna och diverse annat. Men en hel del fina bilder lyckades hon också få till, här är några.

Isabell myser runt i pyjamas, eller alldeles förstor sovtröja ska man kanske säga...

Betty sover sött!
Måste berätta vad rolig Vilma var på kvällen. Hon sprang omkring och ville att någon skulle leka med henne så hon hade ett tuggrep i munnen som hon gick och la framför oss för hon ville att vi skulle kasta, sen sitter hon och tittar på oss och ser söt ut tills vi kastar repet till henne. Men till slut tröttna hon väl på att vi inte ville kasta det till henne. Så då gick hon och la repet framför Betty och tittade på henne som om hon ville att hon skulle kasta. Betty totalignorerade så till slut tröttna Vilma på att vänta där också och tog repet själv. Men man kan ju undra vad Vilma hade förväntat sig att Betty skulle göra, kastat repet med tassarna?

Här ställde Alicia upp kameran på en pall och riktade in den och sen ställde sig framför oc bad mig trycka på knappen. Ja hon har sina finesser lilla damen. :-)

1 kommentar:

  1. Kände precis samma sak vad gäller att Alexandra åkte ut ur Let´s dance.. ÄNTLIGEN!!! Jag har verkligen stört mig nåt enormt på henne och tyckt att hon bara varit för mycket..

    SvaraRadera