tisdag 15 mars 2011

Det händer inte mycket...

Jag mår skit... Ja det sammanfattar det ganska bra. Snoret rinner, halsen värker, hostan river sönder halsen och febern gör sig påmind. Som en liten bonus har jag fått riktigt ont i mina visdomständer som är på väg upp. Hela kinden är svullen och kan knappt tugga för det gör så djävulskt ont. Som tur är biter ipren på värken i munnen och lindrar även febern.
Så det händer inte mycket här, ligger mest och tar det lugnt hela dagarna. Blir en och annan film, så lite filmrecensioner kommer.
Det är inte bara jag som är sjuk, Jonas har ont i halsen och Isabell hostar hela nätterna. Konstigt att hon kan vara pigg på dagarna men hostar och är riktigt orolig om nätterna. Hon vänder och vrider sig och sover inte alls bra, vilket gör att föräldrarna inte heller får sova... Det har blivit väldigt lata dagar nu, men är man sjuk så är man...

Igår morse tyckte Isabell på att hon var smutsig om fötterna och ville ta ett fotbad. Visst fick hon det, men fotbadet slutade med att en treåring klämde ner sig i en alldeles för liten balja och badade hela sig, så gott det gick. Tokiga unge!!


Trassel!!! Ja, såhär ser Isabells hår ut, varje morgon, oftast nästan värre... Och hon är väldigt håröm. Och tro inte att vi får kamma, nej nej, hon kan ju själv... Väldigt mycket balsamsprej senare är håret utkammat, men det tar sin lilla tid att reda ut det där trollhåret varje morgon. Undrar vad hon gör om nätterna egentligen, för såhär har hennes hår alltid varit sen hon fick hår. Och Alicias hår blir aldrig så... Riktigt mysko...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar