onsdag 17 april 2013

Äntligen!

Tid. Det har verkligen varit en bristvara på senaste tiden. Och det känns som att jag har inlett många blogginlägg senaste tiden med nån variant av den frasen. Jag hoppas att min tidsbrist som gjort att jag knappt hunnit fokusera på annat än skolan kommer att förändras nu. Vi har nästan gjort färdigt uppsatsen, är en hel del småfix och korrigeringar som ska göras. Ska träffa handledare imorgon så vi vet mer exakt vilka ändringar som ska göras. Men det känns som en otrolig lättnad att ha grundarbetet klart i alla fall. Skolan är ju inte slut för det, men intensiteten på arbetet som läggs ner på det minskar i alla fall nu en period framåt. Hur eller hur så hoppas jag att detta steg leder till ökad tid med familjen och för andra intressen.
Ska strax hämta barnen på dagis/skola nu, sen har vi eftermiddagen öppen för första gången på länge. Jag ska ta tag i lite städning som halkat efter och äntligen påbörja redigeringen av bilderna jag fotade för snart 1½ vecka sedan. Tyvärr har redigering/fotande blivit lidande just under de här ganska intensiva skolveckorna. Men nu ska jag arbeta i kapp och det ser jag verkligen fram emot!

I måndags hade vi den sista repetitionen med showkören jag sjunger/dansar i. Och om mindre än 2 veckor blir det stor show där hela dansstudion deltar och det kommer bli så roligt! Ser verkligen fram emot föreställningen så nu blir det att repa hemma så allt sitter perfekt.

Nu tror tror jag dessutom att vintern har gett upp för denna säsong och äntligen välkomnat våren. Några ynka snöhögar finns det bara kvar på några ställen. Efter några dagar med regn skiner nu solen och det är riktigt behagligt ute. Vinterkläderna byttes mot vårkläder över en natt. Nu ska det njutas till fullo av våren och jag längtar tills vitsipporna kikar fram så barnen kan plocka fina buketter och jag kan ge mig ut för lite riktig vårfotografering. För vad är mer vår än vitsippor?

Nu ska barnen hämtas, men förhoppningsvis hinner det komma ett litet inlägg senare under eftermiddagen/kvällen med lite smakprov från den senaste fotograferingen.

Njut av solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar