söndag 5 januari 2014

Jullovets sista dagar

Oj vilken lugn och behaglig helg det har varit. Tagit det lugnt och gjort det som faller in. Det är kvalitet på jullovets sista dagar! Igår fotade jag Alicia och hennes kanin Pyret. Blev jättesöta bilder men tyvärr var inte Pyret riktigt med på noterna och ville mest skutta omkring. Han är ju utekanin så får ju heller inte ha honom inne mer än väldigt korta stunder åt gången så han inte ställer om sig och börjar fälla päls. Men nu har det ju varit så milt väder så har gått att ta in honom mer än om det skulle vara -10. Hur eller hur, kan visa bilderna senare idag, de är på den andra datorn.

Idag ville barnen att vi skulle sy något, verkar som det ska bli lite dockkläder. Men vi får se vad det blir. Alicia sitter just nu med sin stickning, hon är så duktig! Men strax plockar vi fram sygrejerna och skapar nåt tjusigt!

Det blev ju förresten inget meteorregn häromdagen. Eller det blev ju säkerligen ett, men det gömde sig ovanför molnen så jag fick i alla fall ingen skymt av det. Hade varit kul att se, men läste att det tydligen är ett meteoregn som detta i januari varje år. Vad det beror på har jag ingen aning om, men det innebär ju att man får titta på det nästa år om inte molnen är ivägen då också. :-)

Nu ska sygrejerna fram och det ska skapas kreationer såhär på jullovets sista dag. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar