söndag 7 september 2008

En härlig regnig dag!


Ja, dagen började med regn och dimma.
Idag var ju den stora dagen som Alicia sett fram emot länge, att få flyga flygplan. Tyvärr ringde de och sa att det fick bli en annan gång pga det dåliga vädret. Men Alicia tog det bättre än väntat, och det blir ju en annan gång istället.
Men vi traskade bort till TerraNova dagen på markör där det var massa ståhej, jättemysigt! Vi åt korv med bröd, åkte häst och vagn, fikade, fick ballongdjur (dock mumsade Isabell sönder en av dom med sina sylvassa gaddar) busade, lekte, fyndade på loppisen och kollade på idol-ola (till alla 14-åriga tjejers stora glädje). Fast han är ju sådär lagom söt den där ola, det hela blir liksom mer gulligt än pop-show.
Vi va hela dagen där med Nicole, Stefan och Liam. Tack vänner för en underbar dag. Liam och Alicia är ju bara för söta tillsammans! träffade ju även Alex o Donna och Jörgen, Johanna o Linus. Jättetrevligt!

Väl hemma slocknade barnen (och jag en stund), vi lagade jättegod makaronilåda och slökollade på en härlig film.

Trots regn och förmiddagens tråkiga besked så så har det varit en helt underbar dag!

Imorgon är det jobb som gäller 11,5 timmar... puhu... men inte tänka på det nu, ska bara njuta av dagen.

Här kommer dagens höjdpunkter i bilder!

Isabell orkar knappt hålla upp paraplyet, men söt som socker är hon ändå!


Alicia får ett ballongdjur av MrMac, en vovve vile hon ha, Isabell fick en katt sen.



En guppig tur med häst och vagn. Hela familjen! Mys!

Idol-Ola, Wohoo! :-)

Sötaste killen, Liam! Han busar som vanligt det lilla charmtrollet!

Dagens fynd: Kläder till Isabell: 2 par byxor, en kjol, en skjortklänning, en långärmad tröja, 2 par vantar, ett par fodrade gummistövlar, ett par tuffa tygskor. Allt detta för 45 kronor!!!! Det är jättefina kläder, några ser knappt använda ut, helt perfekt. Sen köpte Alicia en nallebok för 10 kr, en docka för 5 kronor (och sen köpte hon en docka till som hon gav till Liam, söt!), sen fick Alicia en spegel gratis och Isabell en liten docka gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar