lördag 4 juni 2011

Lugn och ro och lite måsten...

Lata dagar är verkligen inte helt fel, samtidigt som jag har så många planer och ideer som ska få skrida till verket, förhoppningsvis redan under sommaren, men det krävs mycket planering och fixande. Men ska försöka att bara ta det så lugnt som möjligt de här dagarna. Har sovit så fruktansvärt gott de senaste nätterna, om det är för att man blir trött av solen på dagarna eller helt enkelt för att skolan är slut och jag kan slappna av vet jag inte, men riktigt härligt är det hur eller hur. I'm not complaining!

Idag var vi nere på stan en sväng och kikade. Det var lite underhållning med musik och trolleri. Sälen Lysse (Lysingsbadets maskot), underhöll barnen med sin show. Sen fick barnen ta kort tilsammans med Lysse. Isabell höll sig på avstånd men Alicia gick glatt fram och ställde sig bredvid så vi kunde fota.

Har lite nyttogöra att styra med som att vika tvätt (massvis) och städa lite så det är fint inför lillskrutts födelsedag på onsdag. Fyra år... Vart har tiden tagit vägen egentligen?.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar