söndag 28 november 2010

En tripp till Norrahammar!

Jag och barnen trotsade vädret och rullade i fredags mot Jönköping/Norrahammar för att hälsa på Annie, Tommy och deras lilla söta Oskar! Jag va lite nervös innan att åka så långt i snö och halka, men det gick faktiskt riktigt bra. men det finns ju stolpskott överallt, och inte minst i trafiken. Omkörningar på snöiga vägar och allmänt dåligt vett kändes ganska vanligt. Men som sagt, det gick bra och vi kom fram hela allihopa. Men lite läskigt var det när man körd förbi bil efter bil som hamnat ute i snödrivorna. Halvvägs dit sprang det också ut en älg framför bilen. Riktigt obehagligt måste jag säga. Den sprang ut på vägen jämsides med bilen framför men vände när den kommit ut på vägen och sprang in i skogen igen, men man var ju på helspänn efter det, men mötte som tur var ingen mer älg.

Det var så kul att se söta lilla Oskar för första gången, en riktig lite godbit! Det blev en hel del bilder tagna, så tänkte bjuda på några godbitar!

Här är korgen som jag och barnen fixade till Annie, Tommy och Oskar. Vi hittade ju ingen bra korg, finns visst bara julkorgar nu, så vi fick köpa en julkorg och klä in i lite fint tyg, blev faktiskt riktigt bra! Den innehöll lite av varje, bl.a. gosedjur, tidning, blöjor, choklad, babyolja, lite kläder m.m.
Tjejerna var jätteglada över att få prova och bada i det stora badkaret! Bubblorna var de först lite tveksamma till, men sen var det bara roligt!

Finaste lilla Oskar!

Alicia, min stora tjej!

Här ligger Oskar i åkpåsen (eller var det nu var??) som vi köpte till han i Spanien! Det ser riktigt mysigt och gosigt ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar