söndag 14 november 2010

En härlig dag!


Idag har vi haft en jättemysig dag! Vi började med bingo på Lysngsbadet med Nicole, Stefan, Liam och lilla Tyra. Ingen hade turen att vinna denna gången, men vi fick oss en härlig promenad och knäppte några fina bilder på barnen. Dessutom hade ju Stefan varit så snäll och köpt priser till alla som inte vann på bingon, så barnen fick varsin liten godispåse eftersom ingen av de vann. Så barnen blev överlyckliga!

Vilma fick känna på vattnet lite. Blev inget bad, vi tyckte det nog var lite för kallt att bada även för henne.

Alicia och Liam lekte lite på klipporna.

Alicia, Liam och Isabell hade jättekul på bingorundan!

Efter bingon gick vi allihopa hem till oss för att barnen ville visa Liam vårat nya tv-spel; Kinect till xbox. Vi spelade en stund, både barn och vuxna. Sen åt vi lunch tillsammans och tillbringade resten av eftermiddagen med att prata och umgås, trevligt som alltid!

Känns som att den här dagen är precis vad jag behövde. Ett avbrott i all stress och allt annat som snurrar i huvudet, det var väldigt välbehövligt! Men imorgon blir det nya friska tag i studier och allt däromkring, det kommer bli tufft, det är jag medveten om, men det fixar jag, allt går bara man vill det tillräckligt mycket!

1 kommentar:

  1. Jag blir verkligen jätteglad när jag läser att du är nöjd med den här dagen! Jag och Stefan sa det när vi gick från er att det har varit en mycket trevlig och rolig dag, verkligen mysigt! :-)
    Kan säga att såna här dagar betyder väldigt mycket för mig också, speciellt nu när vi knappt träffas nåt! Hoppas det kan bli mer, saknar att träffa dig oftare som vi gjorde förut! Kraaaam kraaaam

    SvaraRadera