tisdag 22 januari 2013

Uppdatering

Det har inte blivit jättemycket annat än bilder och skolprat nu i bloggen. Så tänkte här uppdatera er lite om annat som är på gång.
Lilla pricken här hemma är inte så prickig längre. Vattkopporna är borta och vardagen är i full gång med dagis och allt annat. Men ganska väntat så hoppade ju prickarna över till storasyster också, så nu är stora pricken hemma istället. Hon har precis som Isabell fått massvis prickar och haft det riktigt jobbigt med feber, kli och smärta. Efter 4 dagar med smärtlindring/febernedsättande vände det äntligen för henne. Vi försökte ge oss på att räkna hennes prickar som vi gjord med Isabell, det var knepigt, men uppskattade det till ca 600, precis som Isabell. Alicia fick däremot massvis prickar i ansiktet där Isabell inte fick alls många, däremot fick Isabell hela hårbotten full istället... Ja, mina små söta prickar... Men nu är det jobbiga över så nu har jag en överpigg Alicia hemma som längtar efter att få gå till skolan, men tyvärr får hon ju vänta lite till. Än är det några prickar som inte spruckit och torkat ut, så vi får gott vänta. Väldig tur att jag har ganska fritt arbetet i skolan nu så jag kan sitta hemma och att Isabell dessutom prickade (haha, där fick jag till det) in att få vattkoppor på jullovet på nyårsdagen för att vara exakt. För totalt var Isabell sjuk i drygt 2 veckor, och Alicia är på sin andra nu. Totalt 4 veckor som vi annars behövt vabba och vara borta från skolan på, så ska de ha det nån gång var ju timingen faktiskt väldigt bra!

Ni som hänger med i uppdateringen på facebook vet att jag är i full färd med att planera tema- och portfoliofotograferingar. Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner och planera ordentligt alla de ideér jag har funderat på ett bra tag nu. Så snart ska jag börja kontakta folk som jag vill ha med på mina fotograferingar, är ni eller någon ni känner intresserade av att bli fotade, helt kostnadsfritt såklart, så klicka på HÄR för att få mer information. 

Isabell och "hennes" Kurre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar