söndag 23 september 2012

Kolmården

Dagen har vi spenderat på Kolmården! Att vädret inte var på vår sida förstod vi tidigt. Men vad gör det, det finns ju inget dåligt väder, eller hur? Iklädda regnkläder från topp till tå hade vi en mysig och härlig dag bland alla djuren. Vi såg massa fina och vackra djur, åkte safaritur med linbana, såg på delfinshow och sälshow, åkte karuseller och köpte lite souvenirer. Fanns flera söta små delfinbebisar också, den minsta bara 1 månad gammal. Det är så vackra djur! Barnen somnade sen trötta och nöjda efter en rolig dag.

En sak som är riktigt bra med Kolmården är att det inte bara handlar om att visa upp djuren. De lägger väldigt mycket fokus på att man ska lära sig om djuren och naturen de lever i, om miljöförstöring och hur vi kan påverka miljön vi lever i. Jag älskar miljön i djurparken. Det är tydligt att de lägger enormt mycket fokus på att djuren ska ha det så bra som möjligt, mycket bra!

Jag hade tänkt ta med mig systemkameran men vågade inte det med tanke på väderrapporten. Och tur var det nog för det har regnat precis hela dagen. Så här kommer istället ett gäng suddiga mobilbilder från dagen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar