måndag 31 maj 2010

Some news...

Vad har hänt sen sist...
Finalen i Eurovision: Grattis Tyskland, härlig låt och en klar favorit!!
Kattbebisarna: Nanny-grejen har gått överstyr och Paddy är mer hos ungarna än Betty, mamman. Paddy låter tom bebisarna tutta på henne.. hrm... Så nu måste vi ha Betty och bebisarna instängda för annars tar hon inte hand om sina ungar. Hon tänker väl att Paddy sköter det där och är mindre och mindre hos dom. I övrigt blir ju de små bara sötare och sötare, ögonen är öppna och de har börjat traska omkring istället för att hasa sig framåt. Man blir ju bara så kär i varenda en av dom och har redan nu separationsångest... Just nu är Rocky och Poppy de som håller igång, de traskar omkring och utforskar, medan Eddy och Ponyo (Jo, Daisy visade sig va en liten pojk) fortfarande hasar sig fram och är lite lugnare. Men om en vecka är det nog fullt ös hela dagarna...
Loppis: Stod på loppis i lördags och sålde prylar och fick ihop hyfsat med slantar, men det bästa är ju att man blir av med alla prylar man inte vill ha. På lördag blir det loppis igen, fast här på vårat område. Kom och köp! :-)
Tonårsfasoner: Alicia stänger in sig i sitt rum, vrider på högsta på stereon och dansar loss till Erik Saade (manboy, manboy...). "- Sääääänk!" får jag ropa och känner mig som en tonårsmamma.
Frågan: Varför får jag alltid lust att städa när klockan är sent och man ska upp tidigt och jobba...?? Tycker städsuget kunde infalla på dagen istället när man har tid och inte måste sova...

Kan ju också tillägga att ett inlägg om helgen på Barnens festival kommer med lite bilder och så.. En del bilder och så att gå igenom först bara, men det kommer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar