söndag 12 oktober 2008

Kaos!!!

Här hemma ser ut som en mindre atombomb slagit ner. Det är slalom och lite klättring som gäller för att ta sig från det ena rummet till det andra, och jag överdriver faktiskt inte... Har ett "mindre" projekt på gång där vår stora garderob ska göras om till syrum. Och de ca 20 trådbackarna som bodde i garderoben måste nu ha nytt hem på andra ställen i huset. Och trångt har vi ju redan så hur detta ska lösas e lite småknepigt...
Det är dessa trådbackar som ockuperar hallen, vardagsrummet, barnens rum.. you name it...

Men lite framsteg i kaoset har det dock blivit;
Sy rummet har målats.
Lilla skrubben har fått en trådbacksstapel.
En hylla från skrubben har flyttat till syrummet.
Syrummet har fått en bänkskiva till symaskinerna. (Som jag för övrigt spenderat mestadels av dagen idag till att måla och lacka, duktiga jag)
Lite trådbackar finns i hallgarderoben.
En smal trådbacksstapel har fått byta ut den andra hyllan i badrummet. (Denna ska det sedan sys ett överdrag till)

Ja, som ni ser, det händer lite iaf, flera saker har fått byta plats och rum och mycket av "skiten" ska upp på vinden, och sen ska rensas till max och massvis auktioner ska upp på tradera!
Men ännu ligger det saker och backar över allt och det är lång väg kvar... Har ju inte mycket jobb denna vecka så borde hinna med att styra en del här hemma.
Tog ju dock bara "förebild" på "syrummet" och inte nån annan stans, men den bilden kommer dyka upp här i bloggen när jag har orken, så ni får se skillnaden.

Nu ska jag röja lite innan läggdags så inte barnen snubblar i morgonbitti när de traskar upp.
Ha det gott alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar