tisdag 2 september 2014

Vår sommar - del 1

Vår sommar har bestått av flertalet dagsturer och en lång tripp. Och vi har ju inte bara varit ute och åkt, mycket semestrande på hemmaplan har det såklart blivit också. Första delen av sommaren jobbade vi och barnen gick på fritids. Däremellan blev det en tripp till ullared, lek i stadsparken, busfabriken, Timoteij i Kalmar och Nils Holgersons värld utanför vimmerby.

Hopp och skutt på Busfabriken!

En torr vattenrutschkana fanns på busfabriken.

I Stadsparken hittade barnen änder och deras små ungar, så otroligt söta.

En eftermiddag åkte vi till Kalmar för att titta på Timoteij. Det blev en otroligt lyckad resa och barnen var så nöjd. Tjejerna i gruppen tog sig tid för alla, skrev autografer och stannade och pratade. Lyckliga tjejer åkte hem på kvällen med autografer, souvenirer och ett leende på läpparna!


En härlig kväll i Almvik bjöd på denna fantastiska solnedgång.

Glass hör ju sommaren till!

I Nils Holgersson Värld sprang barnen i bollar, åkte trampbåt, traskade omkring i lilla Sverige, spelade minigolf och gick höghöjdsbana. Var en väldigt rolig dag. Men den där höghöjdsbanan var nog lite i värsta laget att ge sig upp i med en 8-åring. Men vi fixade det, jag och Alicia. Isabell också, men hon gick den kortare varianten. Riktigt modiga tjejer!


I sommarvärmen har det blivit många svalkande dopp för både oss och Vilma!

Restvirke från vårt panelbyte på huset blev ett projekt "koja". Projektet blev dock mycket större och mer tidskrävande än planerat. Men slutresultatet är både jag och barnen riktigt nöjda med!






Det var en liten del av vår sommar. Men mer kommer, för massa mer saker hann vi ju med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar